Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel grandland x 1.6 turbo 180pk

Stage 1 Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 215pk +19.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Grandland X is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Grandland X is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Opel Grandland X tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw Opel
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk wordt!
 • Gebruik van beste tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk motor tuning:

Voor het Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk.

Daardoor is dit een voordelige Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Opel Grandland X 1.6 Turbo 180pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

McLaren ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Opel .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.