Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa opc – 1.6 turbo – nurburgring 210pk

Stage 1 Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 220pk +4.8%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch ME7.6.3 & Bosch ME7.6.4
Compressieverhouding 8,8 : 1
Boring X slag 79,0 X 81,5 mm
Motornummer Z16LER

Opel tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk wordt!

Methodes voor Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk motor tuning:

Voor het Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk.

Zo doen wij naast Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Opel Corsa OPC – 1.6 Turbo – Nurburgring 210pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.