Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.6 t opc 207pk

Stage 1 Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 207pk 220pk +6.3%
Koppel 245nm 340nm +38.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Opel Corsa tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Opel Corsatuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk!

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Corsa 1.6 T OPC 207pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cadillac zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.