Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.3 cdti 90pk

Stage 1 Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1248 CC
Type ecu Marelli MJD602.M1 & Marelli MJD603.S1 & Marelli MJD603.S3
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 69,6 X 82,0 mm
Motornummer Z13DTH

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Corsa kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk
 • Harder geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk motor tuning:

Voor het Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk. Met deze methode hoef je zelfs de Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk!

Stage 2 Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Opel Corsa 1.3 CDTI 90pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTI 90pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.