Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.3 cdti 70pk

Stage 1 Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 95pk +35.7%
Koppel 170nm 225nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Opel Corsa tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Corsa veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Opel Corsa zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance uit uw Opel
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Opel
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Corsa 1.3 CDTi 70pk?​

Bij stage one tuning Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Opel Corsatuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk is een populaire manier om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk aanpassen. Zonder de Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Opel Corsa 1.3 CDTi 70pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Corsa 1.3 CDTi 70pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.