Opel Corsa 1.2i 16v 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.2i 16v 85pk

Stage 1 Opel Corsa 1.2i 16v 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 93pk +9.4%
Koppel 115nm 125nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Corsa 1.2i 16v 85pk?

De ecu van uw Opel Corsa is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Opel Corsa chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw Opel
 • Geluid klinkt mooier uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Opel Corsa 1.2i 16v 85pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Corsa 1.2i 16v 85pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Corsa 1.2i 16v 85pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Opel Corsa 1.2i 16v 85pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Corsa 1.2i 16v 85pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede Opel Corsa 1.2i 16v 85pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Corsa 1.2i 16v 85pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Corsa 1.2i 16v 85pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Opel Corsa 1.2i 16v 85pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Corsa 1.2i 16v 85pk met meer kracht, zonder dat je Opel Corsa 1.2i 16v 85pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Corsa 1.2i 16v 85pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.2i 16v 85pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Corsa 1.2i 16v 85pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Opel Corsa 1.2i 16v 85pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Corsa 1.2i 16v 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Corsa 1.2i 16v 85pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Corsa 1.2i 16v 85pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Citroën ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.