Opel Corsa 1.0i 12v 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.0i 12v 60pk

Stage 1 Opel Corsa 1.0i 12v 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 66pk +10%
Koppel 88nm 98nm +11.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk kan doen:

De standaard software in de Opel Corsa 1.0i 12v 60pk ecu van uw Opel Corsa is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Opel Corsa tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Corsa 1.0i 12v 60pk?​

Voor stage 1 chippen Opel Corsa 1.0i 12v 60pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Corsa 1.0i 12v 60pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Opel Corsa 1.0i 12v 60pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa 1.0i 12v 60pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Corsa 1.0i 12v 60pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Corsa 1.0i 12v 60pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Corsa 1.0i 12v 60pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Opel Corsa 1.0i 12v 60pk motor tuning:

Voor het Opel Corsa 1.0i 12v 60pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Corsa 1.0i 12v 60pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Corsa 1.0i 12v 60pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Corsa 1.0i 12v 60pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Corsa 1.0i 12v 60pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.0i 12v 60pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Opel Corsa 1.0i 12v 60pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Corsa 1.0i 12v 60pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Corsa 1.0i 12v 60pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Corsa 1.0i 12v 60pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Corsa 1.0i 12v 60pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Dacia
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.