Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.0 turbo 115pk

Stage 1 Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 170nm 215nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk?

Het standaard programma in de Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk ecu van uw Opel Corsa is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Corsa kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Corsa is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Opel
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Opel Corsachiptuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk kan doen:

Methodes voor Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Diepgaande kennis over Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Corsa 1.0 Turbo 115pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Alpina
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.