Opel Combo 2.0 CDTi 135pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 2.0 cdti 135pk

Stage 1 Opel Combo 2.0 CDTi 135pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 135pk 200pk +48.1%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1956 CC
Type ecu Bosch EDC16C39 & Bosch EDC17C49
Compressieverhouding 17,6 : 1
Boring X slag 83,0 X 90,5 mm
Motornummer B16DTH

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Combo 2.0 CDTi 135pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Combo 2.0 CDTi 135pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Combo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Combo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Opel Combo 2.0 CDTi 135pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Opel Combo 2.0 CDTi 135pk​
 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Combo 2.0 CDTi 135pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Combo 2.0 CDTi 135pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Combo 2.0 CDTi 135pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Combo 2.0 CDTi 135pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Combo 2.0 CDTi 135pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Combo 2.0 CDTi 135pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Combo 2.0 CDTi 135pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Opel Combo 2.0 CDTi 135pk tuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel Combo 2.0 CDTi 135pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Opel Combo 2.0 CDTi 135pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Combo 2.0 CDTi 135pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Combo 2.0 CDTi 135pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Combo 2.0 CDTi 135pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Opel Combo 2.0 CDTi 135pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Combo 2.0 CDTi 135pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Combo 2.0 CDTi 135pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Combo 2.0 CDTi 135pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Combo 2.0 CDTi 135pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Combo 2.0 CDTi 135pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Oldsmobile
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.