Opel Combo 1.7 DTI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.7 dti 75pk

Stage 1 Opel Combo 1.7 DTI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 100pk +33.3%
Koppel 165nm 215nm +30.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Opel Combo 1.7 DTI 75pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Opel Combo 1.7 DTI 75pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Opel Combo 1.7 DTI 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Combo 1.7 DTI 75pk
 • Meer plezier uit uw Opel Combo 1.7 DTI 75pk​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Opel Combo 1.7 DTI 75pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Combo 1.7 DTI 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Combo 1.7 DTI 75pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Combo 1.7 DTI 75pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Opel Combo 1.7 DTI 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Combo 1.7 DTI 75pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Combo 1.7 DTI 75pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Combo 1.7 DTI 75pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Opel Combo 1.7 DTI 75pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Combo 1.7 DTI 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Combo 1.7 DTI 75pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Combo 1.7 DTI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Opel Combo 1.7 DTI 75pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Opel Combo 1.7 DTI 75pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Combo 1.7 DTI 75pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Opel Combo 1.7 DTI 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Combo 1.7 DTI 75pk.

Specialistische Opel Combo 1.7 DTI 75pk ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Combo 1.7 DTI 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Combo 1.7 DTI 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Fiat motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.