Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.5 bluehdi 75pk

Stage 1 Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 115pk +53.3%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Opel Combo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Opel Combo tunen. Je Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Combo 1.5 BlueHDI 75pk?​

Voor stage 1 chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning files
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk is een geliefde manier om je Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk met meer kracht, zonder dat je Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk haalt.

Stage 2 chiptuning Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Opel Combo 1.5 BlueHDI 75pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.