Opel Combo 1.3 CDTi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.3 cdti 75pk

Stage 1 Opel Combo 1.3 CDTi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Combo 1.3 CDTi 75pk?

De standaard software in de motor controller van uw Opel Combo 1.3 CDTi 75pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Opel Combo 1.3 CDTi 75pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Combo 1.3 CDTi 75pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Opel Combo zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Opel Combo 1.3 CDTi 75pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Opel Combo 1.3 CDTi 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Combo 1.3 CDTi 75pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Combo 1.3 CDTi 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Combo 1.3 CDTi 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Combo 1.3 CDTi 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Opel Combo 1.3 CDTi 75pk.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van de beste Opel Combo 1.3 CDTi 75pk tuning files
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor u Opel Combo 1.3 CDTi 75pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Combo 1.3 CDTi 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Combo 1.3 CDTi 75pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Combo 1.3 CDTi 75pk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Combo 1.3 CDTi 75pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Opel Combo 1.3 CDTi 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Combo 1.3 CDTi 75pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Combo 1.3 CDTi 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Combo 1.3 CDTi 75pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Combo 1.3 CDTi 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Opel Combo 1.3 CDTi 75pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.