Opel Combo 1.2T Puretech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel combo 1.2t puretech 110pk

Stage 1 Opel Combo 1.2T Puretech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 150pk +36.4%
Koppel 205nm 250nm +22%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Opel Combo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Opel Combo chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Opel Combo 1.2T Puretech 110pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Opel Combo 1.2T Puretech 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Opel Combo 1.2T Puretech 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Combo 1.2T Puretech 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Combo 1.2T Puretech 110pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Opel Combo 1.2T Puretech 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Opel Combochiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto tuning voor uw Opel Combo 1.2T Puretech 110pk kan doen:

Methodes voor Opel Combo 1.2T Puretech 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Combo 1.2T Puretech 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Combo 1.2T Puretech 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Combo 1.2T Puretech 110pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Combo 1.2T Puretech 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Opel Combo 1.2T Puretech 110pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Opel Combo 1.2T Puretech 110pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Combo 1.2T Puretech 110pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Combo 1.2T Puretech 110pk. Hierbij pas je de Opel Combo 1.2T Puretech 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Combo 1.2T Puretech 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Opel Combo 1.2T Puretech 110pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Combo 1.2T Puretech 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Combo 1.2T Puretech 110pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Combo 1.2T Puretech 110pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Rover ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.