Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel cascada 2.0 cdti 165pk

Stage 1 Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 205pk +24.2%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Cascada een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Cascada kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, remappenOpel Cascada 2.0 CDTi 165pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van de beste Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk!

Stage 2 Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Opel Cascada 2.0 CDTi 165pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Cascada 2.0 CDTi 165pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.