Opel Astra 2.0 DTI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 2.0 dti 100pk

Stage 1 Opel Astra 2.0 DTI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Opel Astra 2.0 DTI 100pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Opel Astra 2.0 DTI 100pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw Opel
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Astra 2.0 DTI 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Astra 2.0 DTI 100pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Astra 2.0 DTI 100pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Astra 2.0 DTI 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 2.0 DTI 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Astra 2.0 DTI 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van goede Opel Astra 2.0 DTI 100pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Astra 2.0 DTI 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Astra 2.0 DTI 100pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk.

Daardoor is dit een goedkope Opel Astra 2.0 DTI 100pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk aanpassen. Zonder de Opel Astra 2.0 DTI 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Opel Astra 2.0 DTI 100pk met meer performance, zonder dat je Opel Astra 2.0 DTI 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 DTI 100pk

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Opel Astra 2.0 DTI 100pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Astra 2.0 DTI 100pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Opel Astra 2.0 DTI 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Astra 2.0 DTI 100pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Astra 2.0 DTI 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.