Opel Astra 1.7 CDTi 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.7 cdti 80pk

Stage 1 Opel Astra 1.7 CDTi 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 105pk +31.3%
Koppel 170nm 230nm +35.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Opel Astra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 80pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Opel
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Opel Astra 1.7 CDTi 80pk​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Astra 1.7 CDTi 80pk?​

Voor stage 1 chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 80pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Astra 1.7 CDTi 80pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Astra 1.7 CDTi 80pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Astra 1.7 CDTi 80pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Astra 1.7 CDTi 80pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Astra 1.7 CDTi 80pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Opel Astra 1.7 CDTi 80pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Astra 1.7 CDTi 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 80pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Opel Astra 1.7 CDTi 80pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Astra 1.7 CDTi 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Opel Astra 1.7 CDTi 80pk!

Opel Astra 1.7 CDTi 80pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Astra 1.7 CDTi 80pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Astra 1.7 CDTi 80pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Astra 1.7 CDTi 80pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Astra 1.7 CDTi 80pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Astra 1.7 CDTi 80pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Opel Astra 1.7 CDTi 80pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Opel Astra 1.7 CDTi 80pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.