Opel Astra 1.6 Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.6 turbo 170pk

Stage 1 Opel Astra 1.6 Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Astra 1.6 Turbo 170pk?

Het standaard programma in de Opel Astra 1.6 Turbo 170pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Opel Astra 1.6 Turbo 170pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Astra is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Opel Astra chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Opel Astra 1.6 Turbo 170pk
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 170pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Astra 1.6 Turbo 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Astra 1.6 Turbo 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Opel Astra 1.6 Turbo 170pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Astra 1.6 Turbo 170pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat auto chip tunen voor u Opel Astra 1.6 Turbo 170pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Astra 1.6 Turbo 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Astra 1.6 Turbo 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Astra 1.6 Turbo 170pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Opel Astra 1.6 Turbo 170pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Astra 1.6 Turbo 170pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Opel Astra 1.6 Turbo 170pk. Via deze manier hoef je zelfs de Opel Astra 1.6 Turbo 170pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 170pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Astra 1.6 Turbo 170pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Astra 1.6 Turbo 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Astra 1.6 Turbo 170pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Astra 1.6 Turbo 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Astra 1.6 Turbo 170pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mini externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.