Opel Astra 1.4i 87pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Astra 1.4i 87pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 87pk 95pk +9.2%
Koppel 130nm 140nm +7.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 1.4i 87pk auto chiptunen?

De ecu van uw Opel Astra 1.4i 87pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Opel Astra chip tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Opel Astra 1.4i 87pk:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Opel Astra 1.4i 87pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Astra 1.4i 87pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Opel Astra 1.4i 87pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Opel Astra 1.4i 87pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Astra 1.4i 87pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Ontdek wat chip tuning voor uw Opel Astra 1.4i 87pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Astra 1.4i 87pk motor tuning:

Voor het Opel Astra 1.4i 87pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Opel Astra 1.4i 87pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 1.4i 87pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Astra 1.4i 87pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Opel Astra 1.4i 87pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Opel Astra 1.4i 87pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Astra 1.4i 87pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Opel Astra 1.4i 87pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Astra 1.4i 87pk.

Specialistische Opel Astra 1.4i 87pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Opel Astra 1.4i 87pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Opel Astra 1.4i 87pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.