Opel Astra 1.3 CDTi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel astra 1.3 cdti 90pk

Stage 1 Opel Astra 1.3 CDTi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1248 CC
Type ecu Marelli 602 & Marelli 603
Compressieverhouding 18,0 : 1
Boring X slag 69,6 X 82,0 mm
Motornummer Z13DTH

Opel tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Astra 1.3 CDTi 90pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Opel Astra 1.3 CDTi 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Opel Astra 1.3 CDTi 90pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Opel Astra 1.3 CDTi 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Opel Astra 1.3 CDTi 90pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Opel Astra 1.3 CDTi 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Opel Astra 1.3 CDTi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 1.3 CDTi 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Astra 1.3 CDTi 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Astra 1.3 CDTi 90pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Astra 1.3 CDTi 90pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Opel Astra 1.3 CDTi 90pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Opel Astra 1.3 CDTi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 1.3 CDTi 90pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Astra 1.3 CDTi 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Opel Astra 1.3 CDTi 90pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Opel Astra 1.3 CDTi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Astra 1.3 CDTi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Opel Astra 1.3 CDTi 90pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Astra 1.3 CDTi 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Astra 1.3 CDTi 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Astra 1.3 CDTi 90pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Astra 1.3 CDTi 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Opel Astra 1.3 CDTi 90pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Astra 1.3 CDTi 90pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel auto dus even kwijt.