Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan x-trail 2.0 dci 177pk

Stage 1 Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 205pk +15.8%
Koppel 380nm 440nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Nissan X-Trail meer performance heeft gekregen.

De voordelen Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk​
 • Beter geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van de beste Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk. Met deze methode hoef je zelfs de Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk genoemd. Hierbij pas je de Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Nissan X-Trail 2.0 DCi 177pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.