Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan x-trail 2.0 dci 150pk

Stage 1 Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Nissan X-Trail een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Nissan X-Trail tunen. Je Nissan X-Trail zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk is een geliefde methode om je Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk. Via deze manier moet je zelfs de Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk. Je Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk auto.

Zo doen wij naast Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Nissan X-Trail 2.0 DCi 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files SsangYong
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.