Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan qashqai 1.2 dig-t cvt 115pk

Stage 1 Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 165nm 185nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Nissan Qashqai vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Qashqai kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningNissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Nissan auto
 • Goede Nissan Qashqaituning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk.

Zo doen wij buiten Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Nissan Qashqai 1.2 DIG-T CVT 115pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan doen.