Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan pulsar 1.6 dig-t 190pk

Stage 1 Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 230pk +21.1%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan chip tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Nissan Pulsar heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Nissan Pulsar tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw Nissan
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Nissan Pulsartuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor u Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk kan doen:

Methodes voor Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk aanpassen. Zonder de Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk haalt.

Stage 2 Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk.

Specialistische ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Pulsar 1.6 DIG-T 190pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Seat bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.