Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan pulsar 1.2 dig-t 115pk

Stage 1 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 190nm 230nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk zult u merken dat uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk veel lekkerder gaat door tuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Nissan Pulsar meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Beter geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk kan worden!

Verschillende vormen Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk is een populaire manier om je auto te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk!

Stage 2 chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk.

Gespecialiseerde kennis over Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Nissan auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.