Nissan Primera 2.2 DCi 138pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primera 2.2 dci 138pk

Stage 1 Nissan Primera 2.2 DCi 138pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 138pk 170pk +23.2%
Koppel 314nm 374nm +19.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk auto kan doen:

De ecu software van uw Nissan Primera is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Nissan Primera 2.2 DCi 138pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Nissan
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Beter geluid uit uw Nissan

Hoe gaat dat precies, remappen van een Nissan Primera 2.2 DCi 138pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Nissan Primera 2.2 DCi 138pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Nissan Primera 2.2 DCi 138pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Nissan Primera 2.2 DCi 138pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Nissan Primera 2.2 DCi 138pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Nissan Primera 2.2 DCi 138pk.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor u Nissan Primera 2.2 DCi 138pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Primera 2.2 DCi 138pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Primera 2.2 DCi 138pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Primera 2.2 DCi 138pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Nissan Primera 2.2 DCi 138pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Nissan Primera 2.2 DCi 138pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Nissan Primera 2.2 DCi 138pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Primera 2.2 DCi 138pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan Primera 2.2 DCi 138pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Nissan Primera 2.2 DCi 138pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Primera 2.2 DCi 138pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Cadillac
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Nissan .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan doen.