Nissan Primera 1.9 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primera 1.9 dci 120pk

Stage 1 Nissan Primera 1.9 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft tuning Nissan Primera 1.9 DCi 120pk?

Het standaard programma in de Nissan Primera 1.9 DCi 120pk ecu van uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Nissan Primera 1.9 DCi 120pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Nissan Primera heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk zult u merken dat uw Nissan Primera veel lekkerder gaat door chip tuning Nissan Primera 1.9 DCi 120pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Nissan Primera 1.9 DCi 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Primera 1.9 DCi 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Primera 1.9 DCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Nissan Primera 1.9 DCi 120pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Nissan Primera 1.9 DCi 120pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Nissan Primera 1.9 DCi 120pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Nissan Primera 1.9 DCi 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Nissan Primera 1.9 DCi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Primera 1.9 DCi 120pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Primera 1.9 DCi 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Nissan Primera 1.9 DCi 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Nissan Primera 1.9 DCi 120pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Nissan Primera 1.9 DCi 120pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Nissan Primera 1.9 DCi 120pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Primera 1.9 DCi 120pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Nissan Primera 1.9 DCi 120pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Nissan Primera 1.9 DCi 120pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Nissan Primera 1.9 DCi 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Primera 1.9 DCi 120pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Chrysler ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.