Nissan Primera 1.9 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primera 1.9 dci 115pk

Stage 1 Nissan Primera 1.9 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 160pk +39.1%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Primera 1.9 DCi 115pk kan doen:

De ecu software van uw Nissan Primera is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Nissan Primera vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Primera zult u merken dat uw Nissan Primera veel lekkerder rijdt door Nissan Primera tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Nissan Primera 1.9 DCi 115pk chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Primera 1.9 DCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Primera 1.9 DCi 115pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Primera 1.9 DCi 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Nissan Primera 1.9 DCi 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Nissan Primera 1.9 DCi 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan Primera 1.9 DCi 115pk
 • Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Nissan Primera 1.9 DCi 115pk motor tuning:

Voor het Nissan Primera 1.9 DCi 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Nissan Primera 1.9 DCi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Nissan Primera 1.9 DCi 115pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan Primera 1.9 DCi 115pk.

Hierdoor is dit een goedkope Nissan Primera 1.9 DCi 115pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Primera 1.9 DCi 115pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Nissan Primera 1.9 DCi 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Nissan Primera 1.9 DCi 115pk met meer performance, zonder dat je Nissan Primera 1.9 DCi 115pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Nissan Primera 1.9 DCi 115pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Nissan Primera 1.9 DCi 115pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Primera 1.9 DCi 115pk. Hierbij pas je de Nissan Primera 1.9 DCi 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Primera 1.9 DCi 115pk haalt.

Stage 2 chiptuning Nissan Primera 1.9 DCi 115pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Nissan Primera 1.9 DCi 115pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Primera 1.9 DCi 115pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Lancia
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Nissan .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw auto dus even kwijt.