Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primastar 2.0 dci 115pk

Stage 1 Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 290nm 350nm +20.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Primastar kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Nissan
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk wordt!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Primastar 2.0 DCi 115pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Dacia
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Nissan auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.