Nissan Patrol 3.0 DI 158pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan patrol 3.0 di 158pk

Stage 1 Nissan Patrol 3.0 DI 158pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 158pk 188pk +19%
Koppel 323nm 400nm +23.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Patrol 3.0 DI 158pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Patrol 3.0 DI 158pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Nissan Patrol chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Patrol veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Nissan Patrol meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenNissan Patrol 3.0 DI 158pk?​

Voor stage 1 chippen Nissan Patrol 3.0 DI 158pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Patrol 3.0 DI 158pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Patrol 3.0 DI 158pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Patrol 3.0 DI 158pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan Patrol 3.0 DI 158pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Nissan Patrol 3.0 DI 158pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Patrol 3.0 DI 158pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Nissan Patrol 3.0 DI 158pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van de beste Nissan Patrol 3.0 DI 158pk chiptuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Nissan Patrol 3.0 DI 158pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Nissan Patrol 3.0 DI 158pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Patrol 3.0 DI 158pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Patrol 3.0 DI 158pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Nissan Patrol 3.0 DI 158pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Nissan Patrol 3.0 DI 158pk aanpassen. Zonder de Nissan Patrol 3.0 DI 158pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Nissan Patrol 3.0 DI 158pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Nissan Patrol 3.0 DI 158pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Nissan Patrol 3.0 DI 158pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Patrol 3.0 DI 158pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Nissan Patrol 3.0 DI 158pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Nissan Patrol 3.0 DI 158pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Patrol 3.0 DI 158pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Patrol 3.0 DI 158pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.