Nissan Note 1.6i 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan Note 1.6i 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 120pk +9.1%
Koppel 153nm 168nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Note 1.6i 110pk kan doen:

De ecu van uw Nissan Note is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Nissan Note tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Nissan Note meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw Nissan

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Note 1.6i 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Note 1.6i 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Note 1.6i 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Nissan Note 1.6i 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Note 1.6i 110pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Note 1.6i 110pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Nissan Note 1.6i 110pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Nissan Note 1.6i 110pk motor tuning:

Voor het Nissan Note 1.6i 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Nissan Note 1.6i 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Note 1.6i 110pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Nissan Note 1.6i 110pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Nissan Note 1.6i 110pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan Note 1.6i 110pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Nissan Note 1.6i 110pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Nissan Note 1.6i 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan Note 1.6i 110pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan Note 1.6i 110pk genoemd. Je Nissan Note 1.6i 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Nissan Note 1.6i 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Nissan Note 1.6i 110pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Nissan Note 1.6i 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Note 1.6i 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu Audi
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.