Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan qashqai 1.2 dig-t 115pk

Stage 1 Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 130pk +13%
Koppel 190nm 230nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Qashqai kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Nissan Qashqai chip tunen. Je Nissan Qashqai zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappen van een Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk tuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk is de meest populaire vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 115pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mercedes-Benz ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan doen.