Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk auto kan doen:

De standaard software in de Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Qashqai is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk
 • De beste Nissan Qashqaituning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat chip tuning voor u Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk kan doen:

Methodes voor Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk motor tuning:

Voor het Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk. Hierbij pas je de Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Lincoln
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.