Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 84pk +40%
Koppel 170nm 220nm +29.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Kubistar zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk. Je Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen uit uw Nissan
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenNissan Kubistar 1.5 DCi 60pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk met meer kracht, zonder dat je Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Kubistar 1.5 DCi 60pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan auto en bent u uw Nissan auto dus even kwijt.