Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Nissan Evalia een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Nissan kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Nissan Evalia gaat u merken dat uw Nissan Evalia veel lekkerder gaat door chiptuning Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk waarborgen. Zonder uw Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • De beste Nissan Evaliachiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk motor tuning:

Voor het Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk met meer performance, zonder dat je Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk haalt.

Deze vorm van Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Nissan Evalia 1.5 DCi 90pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Evalia 1.5 DCi 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Nissan auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan doen.