Nissan Almera 2.2 DCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan almera 2.2 dci 110pk

Stage 1 Nissan Almera 2.2 DCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 138pk +25.5%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Almera 2.2 DCi 110pk chiptunen?

De ecu van uw Nissan Almera 2.2 DCi 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Nissan Almera door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Nissan Almera is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Nissan Almera zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 110pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Nissan Almera 2.2 DCi 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Nissan Almera 2.2 DCi 110pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Nissan Almera 2.2 DCi 110pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Nissan Almera 2.2 DCi 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Almera 2.2 DCi 110pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Nissan Almera 2.2 DCi 110pk tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Nissan Almera 2.2 DCi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 110pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Nissan Almera 2.2 DCi 110pk.

Daardoor is dit een voordelige Nissan Almera 2.2 DCi 110pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Nissan Almera 2.2 DCi 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Nissan Almera 2.2 DCi 110pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Nissan Almera 2.2 DCi 110pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Nissan Almera 2.2 DCi 110pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Almera 2.2 DCi 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Almera 2.2 DCi 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Nissan Almera 2.2 DCi 110pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Almera 2.2 DCi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Seat
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.