Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 600pk +9.1%
Koppel 630nm 770nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Nissan GT-R vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Nissan GT-R is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Nissan GT-R tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk.

Daardoor is dit een goedkope Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk. Je Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Nissan GT-R 3.8 V6 Turbo 550pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Suzuki
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.