Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 145pk +61.1%
Koppel 240nm 350nm +45.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Nissan Primastar chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk is een geliefde methode om je Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk. Zonder de Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk chiptuning. Je Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk.

Zo doen wij naast Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Nissan Primastar 2.0 DCi 90pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Ferrari zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Nissan auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.