Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Nissan X-Trail is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk zult u merken dat uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk veel lekkerder rijdt door tuning Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk.

Veilige chip tuning door

 • Exclusief gebruik van de beste Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk motor tuning:

Voor het Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan X-Trail 1.7 dCi 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Mercury bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Nissan auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw Nissan dus even kwijt.