Nissan Note 1.5 DCi 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan note 1.5 dci 86pk

Stage 1 Nissan Note 1.5 DCi 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 105pk +22.1%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Nissan Note 1.5 DCi 86pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Nissan Note 1.5 DCi 86pk​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Note 1.5 DCi 86pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan Note 1.5 DCi 86pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Nissan Note 1.5 DCi 86pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Nissan Note 1.5 DCi 86pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Nissan Note 1.5 DCi 86pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Note 1.5 DCi 86pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Nissan Note 1.5 DCi 86pk ECU niet te ontmantelen.

Je Nissan Note 1.5 DCi 86pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Nissan Note 1.5 DCi 86pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk. Hierbij pas je de Nissan Note 1.5 DCi 86pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Note 1.5 DCi 86pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Nissan Note 1.5 DCi 86pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Note 1.5 DCi 86pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 86pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Note 1.5 DCi 86pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan auto en bent u uw Nissan auto dus even kwijt.