Nissan Note 1.5 DCi 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan note 1.5 dci 68pk

Stage 1 Nissan Note 1.5 DCi 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 82pk +20.6%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Note 1.5 DCi 68pk auto kan doen:

De ecu van uw Nissan Note 1.5 DCi 68pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan auto chip tuning.

Door het chippen van uw Nissan kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Note zult u merken dat uw Nissan Note veel soepelder gaat door Nissan Note chip tunen. Je Nissan Note zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Nissan Note 1.5 DCi 68pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid uit uw Nissan
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Nissan Note 1.5 DCi 68pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan Note 1.5 DCi 68pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Note 1.5 DCi 68pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Note 1.5 DCi 68pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 68pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Nissan Note 1.5 DCi 68pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Nissan Note 1.5 DCi 68pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 68pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 68pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Nissan Note 1.5 DCi 68pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Note 1.5 DCi 68pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Note 1.5 DCi 68pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

GMC tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan auto en bent u uw auto dus even kwijt.