Nissan Note 1.5 DCi 106pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan note 1.5 dci 106pk

Stage 1 Nissan Note 1.5 DCi 106pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 106pk 130pk +22.6%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Nissan Note 1.5 DCi 106pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 106pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Note 1.5 DCi 106pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Nissan Note 1.5 DCi 106pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Nissan Note 1.5 DCi 106pk​
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chippenNissan Note 1.5 DCi 106pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Note 1.5 DCi 106pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 106pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Nissan Note 1.5 DCi 106pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Nissan Note 1.5 DCi 106pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Note 1.5 DCi 106pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Nissan Note 1.5 DCi 106pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Nissan Note 1.5 DCi 106pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Note 1.5 DCi 106pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Nissan Note 1.5 DCi 106pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Nissan Note 1.5 DCi 106pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Note 1.5 DCi 106pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Nissan Note 1.5 DCi 106pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Nissan Note 1.5 DCi 106pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Note 1.5 DCi 106pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Nissan Note 1.5 DCi 106pk. Zonder de Nissan Note 1.5 DCi 106pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Nissan Note 1.5 DCi 106pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 106pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Note 1.5 DCi 106pk chiptuning. Hierbij pas je de Nissan Note 1.5 DCi 106pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Nissan Note 1.5 DCi 106pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Note 1.5 DCi 106pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Note 1.5 DCi 106pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.