Nissan Note 1.2 DIG 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan note 1.2 dig 98pk

Stage 1 Nissan Note 1.2 DIG 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 108pk +10.2%
Koppel 147nm 162nm +10.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Nissan Note 1.2 DIG 98pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan motor tuning.

In een paar uur kan je Nissan Note door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Nissan Note 1.2 DIG 98pk veel soepelder rijdt door Nissan Note chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Nissan Note 1.2 DIG 98pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Nissan Note 1.2 DIG 98pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Note 1.2 DIG 98pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Nissan Note 1.2 DIG 98pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Nissan Note 1.2 DIG 98pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Nissan Note 1.2 DIG 98pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Nissan Note 1.2 DIG 98pk kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Note 1.2 DIG 98pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u Nissan Note 1.2 DIG 98pk auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Note 1.2 DIG 98pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Nissan Note 1.2 DIG 98pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Nissan Note 1.2 DIG 98pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Nissan Note 1.2 DIG 98pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Nissan Note 1.2 DIG 98pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Nissan Note 1.2 DIG 98pk!

Nissan Note 1.2 DIG 98pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Note 1.2 DIG 98pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Nissan Note 1.2 DIG 98pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Nissan Note 1.2 DIG 98pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Note 1.2 DIG 98pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Note 1.2 DIG 98pk.

Zo doen wij buiten Nissan Note 1.2 DIG 98pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Nissan Note 1.2 DIG 98pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Dodge bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.