Nissan Murano 2.5 DCi 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan murano 2.5 dci 190pk

Stage 1 Nissan Murano 2.5 DCi 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 225pk +18.4%
Koppel 450nm 540nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Murano 2.5 DCi 190pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Nissan Murano een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Nissan Murano 2.5 DCi 190pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Nissan Murano 2.5 DCi 190pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Nissan Murano 2.5 DCi 190pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Nissan Murano 2.5 DCi 190pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Murano 2.5 DCi 190pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Murano 2.5 DCi 190pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Murano 2.5 DCi 190pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Nissan Murano 2.5 DCi 190pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Nissan Murano 2.5 DCi 190pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Murano 2.5 DCi 190pk kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Nissan auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Nissan Murano 2.5 DCi 190pk auto kan doen:

Methodes voor Nissan Murano 2.5 DCi 190pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Nissan Murano 2.5 DCi 190pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Murano 2.5 DCi 190pk is een geliefde methode om je Nissan Murano 2.5 DCi 190pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Nissan Murano 2.5 DCi 190pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan Murano 2.5 DCi 190pk met meer kracht, zonder dat je Nissan Murano 2.5 DCi 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Nissan Murano 2.5 DCi 190pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Nissan Murano 2.5 DCi 190pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Nissan Murano 2.5 DCi 190pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan Murano 2.5 DCi 190pk genoemd. Hierbij pas je de Nissan Murano 2.5 DCi 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Nissan Murano 2.5 DCi 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Murano 2.5 DCi 190pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.