Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan kubistar 1.5 dci 105pk

Stage 1 Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk chiptunen?

De ecu software van uw Nissan Kubistar is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Nissan kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Kubistar is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Kubistar zult u merken dat uw Nissan Kubistar veel soepelder rijdt door Nissan Kubistar chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Nissan
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, remappenNissan Kubistar 1.5 DCi 105pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk!

Stage 2 Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk. Hierbij pas je de Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Kubistar 1.5 DCi 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.