Nissan Juke 1.6i 117pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan juke 1.6i 117pk

Stage 1 Nissan Juke 1.6i 117pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 117pk 130pk +11.1%
Koppel 158nm 174nm +10.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Juke 1.6i 117pk chiptunen?

De ecu van uw Nissan Juke 1.6i 117pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Nissan Juke 1.6i 117pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Nissan Juke 1.6i 117pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Nissan Juke 1.6i 117pk zult u merken dat uw Nissan Juke veel soepelder gaat door chiptuning Nissan Juke 1.6i 117pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Nissan Juke 1.6i 117pk?​

Bij stage 1 chiptuning Nissan Juke 1.6i 117pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Juke 1.6i 117pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Juke 1.6i 117pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Nissan Juke 1.6i 117pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Nissan Juketuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Nissan Juke 1.6i 117pk wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Juke 1.6i 117pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Nissan Juke 1.6i 117pk OBD chiptuning

OBD tuning Nissan Juke 1.6i 117pk is een geliefde methode om je Nissan Juke 1.6i 117pk te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Juke 1.6i 117pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Nissan Juke 1.6i 117pk!

Chiptuning Nissan Juke 1.6i 117pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Juke 1.6i 117pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Nissan Juke 1.6i 117pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Nissan Juke 1.6i 117pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Nissan Juke 1.6i 117pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Nissan Juke 1.6i 117pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw Nissan dus even kwijt.