Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan juke 1.6 turbo nismo rs 218pk

Stage 1 Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 218pk 230pk +5.5%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Juke veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Nissan Juke zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Nissan
 • Meer rijplezier uit uw Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk!

Stage 2 Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk auto.

Zo doen wij naast Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Nissan Juke 1.6 Turbo Nismo RS 218pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cupra ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.