Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan interstar 2.5 dci 145pk

Stage 1 Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 172pk +18.6%
Koppel 320nm 405nm +26.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk. Je Nissan Interstar zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning software
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor u Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk kan doen:

Methodes voor Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk motor tuning:

Voor het Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk is een veelvoorkomende manier om je Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk!

Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk.

Zo doen wij naast chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 145pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Lotus ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.