Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan interstar 2.5 dci 120pk

Stage 1 Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 147pk +22.5%
Koppel 300nm 375nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chiptunen?

De ecu software van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Nissan Interstar vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chippen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Interstar gaat u merken dat uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk veel soepelder gaat door Nissan Interstar chip tunen. Je Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Nissan
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk. Via deze methode moet je zelfs de Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk.

Gespecialiseerde notie over Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Nissan Interstar 2.5 DCI 120pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.