Nissan Cube 1.5 dci 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan cube 1.5 dci 85pk

Stage 1 Nissan Cube 1.5 dci 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 105pk +23.5%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Nissan Cube 1.5 dci 85pk?

De ecu van uw Nissan Cube is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Nissan Cube 1.5 dci 85pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Cube veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk​
 • Beter geluid
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Cube 1.5 dci 85pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Cube 1.5 dci 85pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Nissan Cube 1.5 dci 85pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Nissan Cube 1.5 dci 85pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Nissan Cube 1.5 dci 85pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Cube 1.5 dci 85pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Nissan Cube 1.5 dci 85pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Nissan Cube 1.5 dci 85pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk aanpassen. Zonder de Nissan Cube 1.5 dci 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Nissan Cube 1.5 dci 85pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Nissan Cube 1.5 dci 85pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Cube 1.5 dci 85pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Cube 1.5 dci 85pk haalt.

Stage 2 chiptuning Nissan Cube 1.5 dci 85pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Cube 1.5 dci 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Cube 1.5 dci 85pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Holden motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Nissan auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan dus even kwijt.