Nissan Almera 2.2 DCi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan almera 2.2 dci 136pk

Stage 1 Nissan Almera 2.2 DCi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 163pk +19.9%
Koppel 304nm 360nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Almera 2.2 DCi 136pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Nissan Almera 2.2 DCi 136pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Nissan Almera 2.2 DCi 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Almera 2.2 DCi 136pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 136pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Almera 2.2 DCi 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Nissan Almera 2.2 DCi 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Almera 2.2 DCi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Almera 2.2 DCi 136pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Nissan Almera 2.2 DCi 136pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Goede Nissan Almeratuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Nissan Almera 2.2 DCi 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Almera 2.2 DCi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Nissan Almera 2.2 DCi 136pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Nissan Almera 2.2 DCi 136pk. Via deze methode moet je zelfs de Nissan Almera 2.2 DCi 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Almera 2.2 DCi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Nissan Almera 2.2 DCi 136pk!

Stage 2 chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 136pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Nissan Almera 2.2 DCi 136pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Nissan Almera 2.2 DCi 136pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan Almera 2.2 DCi 136pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan Almera 2.2 DCi 136pk genoemd. Hierbij pas je de Nissan Almera 2.2 DCi 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Almera 2.2 DCi 136pk haalt.

Deze vorm van Nissan Almera 2.2 DCi 136pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Nissan Almera 2.2 DCi 136pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Iveco
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw auto dus even kwijt.